2 Different Ways to Play The Popular Dirty Diaper Game for Baby Showers

games edukasi 2 Different Ways to Play The Popular Dirty Diaper Game for Baby Showers

Game padusan bayi kudu ana ing padusan bayi! Ing ngisor iki ana rong cara kanggo muter salah sawijining game sing paling populer – Game Dirty Diaper.

Game Dirty Diaper minangka cara sing apik kanggo nggawe tamu ngguyu ing padusan bayi ibu-to-be. Aja kuwatir, ora kaya sing dikira!

Persediaan:

4-6 Popok resik

4-6 Candy bar beda

Pen/kertas kanggo saben tamu (opsional)

Pandhuan ing ngisor iki:

1.) Sadurunge tamu teka, mbukak kabeh popok lan lay ing lumahing warata.

2.) Selehake potongan cilik saka siji permen ing saben popok (priksa manawa saben popok duwe permen sing beda ing njero.)

3.) Microwave saben popok kanggo bab 10-20 detik. Sawise popok popok dilebur, tutup saben popok rada supaya dadi bubur. (Pesthekake popok ora ditutup kabeh, amarga nalika coklat wiwit atos, popok bakal tetep ditutup.)

4.) Selehake saben popok, rada mbukak ing meja.

5.) Nalika tamu teka, padha survey “popok reged”. Saben tamu njupuk guess apa jenis Candy bar ing saben popok. Sampeyan bisa njaluk wong nulis jawaban, utawa muter kanthi banter.

6.) Pemenang yaiku sapa sing ngira permen sing paling bener.

Punika variasi liyane saka Game Dirty Diaper. Iku luwih gampang kanggo nyiyapake, nanging mesthi entuk reaksi sing padha karo sing pisanan! Tamu sampeyan ora bakal ngarep-arep kejutan padusan iki!

Persediaan:

Cukup Popok Bayi sing Ora Digunakake kanggo saben tamu

Baby Food Jar utawa Candy Bar

Siji Basket utawa wadhah kanggo nahan kabeh popok

Bebungah kanggo sing menang

1.) Siapke kanggo game sadurunge tamu teka dening nggawe siji popok popok “surprise”. Apa iki dening nggawe kekacoan nang nggunakake coklat utawa pangan bayi (yen sampeyan nggunakake coklat, nggunakake gelombang mikro kanggo nyawiji coklat. Aturan padha ditrapake ing Game Dirty Diaper pisanan.) Iku kudu katon tenan njijiki. Sing luwih nyata kejutan katon, luwih apik reaksi kasebut.

2.) Selehake popok ing kranjang lan tamu bayi padusan milih popok. Aja ngomong apa sebabe dheweke milih popok. Sawise kabeh wis milih, kabeh wong mbukak popok bebarengan. Siji ndeleng pasuryan tamu lan sampeyan bakal ngerti sapa sing menang langsung. Tamu sing nganggo popok sing ora apik iku sing menang lan entuk hadiah!

Hadiah bisa lan kudu dadi apa wae sing dikarepake. Mesthine, lilin minangka hadiah umum, nanging bisa dadi apa wae sing dikarepake. Tip: Hadiah sing apik kanggo game padusan bayi iki yaiku permen permen sing diselehake ing popok (yen sampeyan nggunakake permen permen.) Sampeyan dadi hostess, mula nggawe dhewe! Panggonan sing apik kanggo tuku hadiah yaiku toko dolar utawa diskon, amarga sampeyan bisa entuk macem-macem hadiah kanthi murah.

Iki minangka dolanan sing apik kanggo dolanan bayi, amarga kabeh wong bakal ngguyu karo konyol sing kedadeyan. Tawa sampeyan mesthi bakal entuk saka tamu sampeyan bakal nggawe ibu-to-be ngelingi baby shower, lan kemampuan hostess sampeyan mesthi bakal iri.

Related posts